FAKE NEWS

sopii 2 – 8 pelaajalle

Joku tehtailee taitavasti kirjoitettuja valeuutisia, jotka hämmentävät maailmaa ja uhkaavat aihauttaa diplomaattisia ja jopa sotilaallisia konflikteja. Olemme seuranneet epäiltyämme jo jonkin aikaa, mutta voiko se todella olla hän, nuori tähtitoimittaja!? Hänen jäljilleen on ollut vaikeaa päästä, koska hän näyttää olevan taitava soluttautuja ja melkoinen kameleontti! Auttakaa meitä penkomaan todisteet hänen syyllisyytensä – tai syyttömyytensä. Mutta pitäkää kiirettä, ilmeisesti hän on tehnyt jo ainakin yhden henkirikoksen varjellakseen rahakasta salaisuuttaan, ja hän saapuu tunnin kuluttua matkoilta kirjoittamaan seuraavaa valeuutistaan…

TARVITSEMME KIPEÄSTI APUANNE!

Epäilemme nuoren tähtitoimittajan tekevän identiteettivarkauksia, joiden avulla hän pystyy soluttautumaan mihin tahansa yhteisöön ja samaan arvokasta sisäpiirin tietoa. Näiden tietojen avulla uskomme hänen tehtailevan roskauutisia, jotka valtavirtaan päätyessään aiheuttaisivat laajamittaisia ja kivuliaita skandaaleja ympäri maailmaa. Meillä on kertynyt tähän mennessä vahvaa näyttöä siitä, että suuri osa maailman viimeaikaisista skandaaleista on lähtöisin hänen ”paljastuksistaan”.

TEHTÄVÄNNE

Teidän tehtävänänne on tutkia hänen asuntoaan ja löytää hänen tehtailemansa roskauutiset, ennen kuin hän palaa kotiin työtehtävistä. Teillä on ainoastaan 60 minuuttia aikaa hänen asuntonsa tutkimiseen. Mikäli ette ehdi löytämään näitä raskauttavia todisteita 60 minuutin aikana, on etsintä laiton, emmekä ota vastuuta turvallisuudestanne tai tästä tehtävästä. Muistakaa, että vastassanne on todennäköisesti huippuvaarallinen yksilö, joka on valmis tekemään mitä tahansa saadakseen tehtävänsä päätökseen.

VARAA AIKA FAKE NEWS-HUONEESEEN!

Varaa aika